Dansk kroferie

Klik her, for at se forsiden af www.weekendopholdet.dk, der opdateres dagligt.


Det er med stor glæde, at vi kan tilbyde jer en dansk kroferie hos ca. 30 af Danmarks bedste og hyggeligste kroer, hoteller og slotte. Klik her for at komme til forsiden.

 

Tilbudsmail med bl.a.
 last-minute priser.

Indtast e-mail:

Tilmeld Afmeld

Tilmelding er GRATIS
Mere info

- Dansk kroferie tilbydes i det meste af Danmark  -

De kan nedenfor se hvilke 8 kroer, som tilbyder dansk kroferie.  

Dansk kroferie

Kryb-i-ly Kro,
Fredericia, Sydøst-Jylland.

Jyllands smukkeste storkro er 4-stjernet og samtidig et af Danmarks mest populære og berømmede steder. Oplev et eventyrligt ophold i romantiske omgivelser. Dansk kroferie tilbydes fra kr. 858,- pr. person
Mere info og billeder

Hotel Fjordkroen,
Tappernøje, Sydøst-Sjælland.

Kroen er total nyrenoveret og smukt beliggende på Sydøstsjælland, med udsigt over Præstø Fjord. Dansk kroferie (ankomst mulig alle ugedage) tilbydes fra kr. 995,- pr. person ved overnatning i komfortabelt dobbeltværelse.
Mere info og billeder

Der tages forbehold for forkert angivne priser for en dansk kroferie.

Ejerforhold af hjemmeside om dansk kroferie:

www.weekendopholdet.dk ejes af:

Weekendophold på hotel og kro
Rahbæks Alle 6
6650  Brørup
SE-nummer: 11 99 80 54
Email: info@weekendopholdet.dk

Vi er eksperter i dansk kroferie

www.weekendopholdet.dk er tilmeldt:

www.google.com

Hit Counter

 

Nedenfor kan De læse lidt ekstra om enkelte af kroerne som tilbyder dansk kroferie.

Dansk kroferie hos Hotel Fjordkroen:

Hotel Fjordkroen er smukt beliggende på Sydøstsjælland, med udsigt over Præstø Fjord. 

Et kig ind i den smukke restaurant. Lokalerne er holdt i hvidt og gult og med masser af blomster og levende lys.
En smuk ramme om et godt måltid mad og en dansk kroferie. Gæstebogen ligger fremme på det smukke gamle chartol. Gæsterne priser maden, omgivelserne og den venlige betjening.

På Hotel Fjordkroen præsenteres du for et dansk / fransk køkken. Råvarene er friske fra torvet og så vidt muligt når kromanden kan få det også økologiske. 

Alle vore værelser er med separat bad og toilet og egner sig derfor godt til en dansk kroferie. Der er farve-tv, minibar, internet-opkobling, føntørrer samt kaffe og te til rådighed. Alle værelser har en dejlig terrasse med udsigt over fjorden

Skal børnene have en ekstra oplevelse (når I afholder en dansk kroferie) er der kun 30 min. kørsel til Bonbon Land.

Dansk kroferie hos Aarslev Kro:

Aarslev Kro er i dag et 3-stjernet kro med 78 moderne værelser, der alle egner sig til afholdelse af en dansk kroferie.
 
Med vores beliggenhed midt i naturen, tæt ved motorvej E45, er det ikke alene nemt at komme til kroen og afholde en dansk kroferie. Vores omsorgsfulde stab sikre jer også en behagelig dansk krogferie.  Den stråtækte kro og krostue fra 1854 har vi stadigvæk. 

I krostuen, som i dag hedder Restaurant Celeste,  indtages morgenmad i hyggelige omgivelser.

De 78 værelser er opdelt i 3 typer, alle lyse og velindrettede, med bad/toilet, fjernsyn, Pay-TV og telefon.
40 kroværelser, 32 motelværelser (her kan køres til døren). 6 businessværelser. Vi har 20 ikke-ryger værelser. 16 værelser kan slås sammen, og vi tilbyder således 8 stk. 2 rums-familieværelser, der er ideel for familier der ønske at opleve en dansk kroferie hos os..

Oplevelsen er den samme hver gang. Kvaliteten er i top, maden i særklasse og omgivelserne hyggelige. 

Beliggende ud til de åbne marker, ved motorvejskrydset Århus Vest, lever Aarslev Kro også i dag op til de krav, der i sin tid gjorde kroen Kgl. privilegeret.

Traditionerne for kvalitet, og ønsket om at skabe gode oplevelser for vores gæster (når I afholder en dansk kroferie), har vi taget med os op gennem tiden. 

Restaurant Céleste – Det Rustikke Landkøkken. Med disse ord, hentyder vi til den måde vi tilbereder og anretter vores menuer. Vores køkken er internationalt, men i tilberedning har vi hovedsageligt hentet inspiration i det rustikke franske land-køkken.  Eller sagt på en anden måde, vi er en Dansk kro der laver kromad på Fransk manér !. Hvis I gerne vil smage den dejlige mad fra vores restaurant anbefaler vi at I afholder en dansk kroferie hos os.

At vi er en Dansk kro, fornægter vi ikke, og vi får så mange af vores gode friske råvarer, som muligt fra de danske marker og landbrug. Gode råvarer er grundlaget for god mad, og vi ønsker at servere god veltillavet mad. Vi bruger meget tid på at finde de rigtige leverandører, der har samme holdning til kvalitet, som vi har.

De danske traditioner, finder man også i vores valg af menuer til frokostkortet, samt i aftenkortet , med afsnittet ”Danske Kro retter”. Vi har valgt at vores ”franske holdning” ikke skal være en begrænsning i køkkenet, og således sammensætter vi menuer, med råvarer og inspirationer fra hele verdenen.

Inspiration og fornyelse er en del af vores idegrundlag. Den kreative proces foregår kontinuerligt i køkkenet, med udveksling af ideer og nyheder.

Hver tredje måned skifter vi vores menukort, således dette passer til årstidens udbud af råvarer, og hver dag har vi en ”Classic Menu”, med de sidste friske tilbud. Et andet grundlæggende træk i vores valg af hovedretter er, at der altid vil være retter at vælg imellem, med fugl-fisk-vildt-okse-vegetar.

Céleste betyder, udover at være et pigenavn, himmelsk. Dette er blot for at understrege vores ambition om at give vores gæster en rigtig god oplevelse. At få en god restaurantoplevelse handler ikke alene om god mad og vin, men også om god stemning og atmosfære. Restaurant Céleste befinder sig i den ældste del af Aarslev Kro, der er bygget i 1854. Restauranten er løbende vedligeholdt, udfra et stort ønske om at bevarer den hyggelige charme og varme som skaber en nostalgioplevelse, når I afholder en dansk kroferie hos os.

Børn er også meget velkomne i restaurant Céleste. Vi har specielt børnemenukort, stole i flere højder, stort legerum i kælderen og skulle børnene have lyst til en tur i swimmingpoolen, er de velkommen til at medbringe badetøj.

Der er ikke mere tekst om dansk kroferie nedenfor denne her linie.